Advertisement:

WATCH DSTV FOR FREE..........THIS IS NOT A DONGLE

Discussion in 'Satellite Cables and Dish and Wifi discussions' started by matos, Oct 20, 2013.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Segun Kadri Member

    Member Since:
    Nov 25, 2013
    Message Count:
    49
    Likes Received:
    5
    Sponsored Links:
    none of the HD station works

    Cpaul Upcoming Guru

    Member Since:
    Apr 2, 2011
    Message Count:
    160
    Likes Received:
    8
    Now that qsat is proving to be stable we want to stress ourselves with HD... well all I desire is to have qsat maintain this form during this football season.

    kalada Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 2, 2013
    Message Count:
    82
    Likes Received:
    1
    DStv have startd upgrading 2day 1st of August. Day startd wit Gotv on Tuesday,therefore some codes are off nw.As Dstv are upgrading 4season football dat will start in dis new mont.hope 4Qsat 2follow Dem up bumper to bumper

    microlincoln Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 2, 2013
    Message Count:
    127
    Likes Received:
    25
    add me 07032296995
    • GL Legend
    • Guru Member

    matos GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    795
    Likes Received:
    40
    THE GROUP IS FILLED UP SO WE CAN'T ADD ANYBODY AGAIN

    walemust Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    Infinix X551
    Hw do i go abt dis on my qsat decoder

    walemust Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    Infinix X551

    godwin84 Upcoming Guru

    Member Since:
    Feb 17, 2014
    Message Count:
    163
    Likes Received:
    18
    my qsat has stopped working since yesterday i dont know if it is general issue

    walemust Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    Infinix X551
    I'm having d same problem nd it's been since Thursday but I tried changing d sim to glo nd it worked

    walemust Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    Infinix X551
    I guess d problem is actually wit etisalat
    • GL Legend
    • Guru Member

    matos GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    795
    Likes Received:
    40
    CAPITAL NO

    Mexez Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 10, 2013
    Message Count:
    123
    Likes Received:
    23
    I used the 3g but its not even connecting.just writing found new storage.tried configuring it.but to no avail.the dns and many more.Please any help on how to go about this.

    Mexez Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 10, 2013
    Message Count:
    123
    Likes Received:
    23
    I used the 3g but its not even connecting.just writing found new storage.tried configuring it.but to no avail.the dns and many more.Please any help on how to go about this.

    Ayodeji20 Upcoming Guru

    Member Since:
    Aug 3, 2012
    Message Count:
    96
    Likes Received:
    29
    qsat has been stable for a while now d koko for dem na to dey stable during live matches on epl cos if not dey re not diff frm other dongles den.matos been a while my subscription go soon finish want to ask for d price for 6 months and 1 year ur no isn't going thru ooo
    • GL Legend
    • Guru Member

    matos GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    795
    Likes Received:
    40
    There is no 6 months account for avatar's HD

    WhatsApp me on 09091984882 number is available too for calls

    Segun Kadri Member

    Member Since:
    Nov 25, 2013
    Message Count:
    49
    Likes Received:
    5
    what model of qsat are u using so i could help but u need a modem to use d 3G option else u have to be satisfied with ur gprs..... d dns is 8.8.8.8

    Segun Kadri Member

    Member Since:
    Nov 25, 2013
    Message Count:
    49
    Likes Received:
    5
    There really was a minor problem on some qsat decoders for some hours but it's all good now.

    walemust Member

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    27
    Likes Received:
    2
    Current Phone:
    Infinix X551
    Aiit thanks boss

    kelvin edenagbon Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 30, 2013
    Message Count:
    83
    Likes Received:
    0
    please, how do i connect hdmi from my qsat to laptop. please help your guy in need.

    Mackay Member

    Member Since:
    Aug 4, 2014
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello Matos, please how good is the dreambox and can it still be used for dstv ? If yes please how much is it and how much is the account as well. Thanks.

    Mackay Member

    Member Since:
    Aug 4, 2014
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    0

    You can't connect directly because your laptop has a HDMI output, not an input.
    You will need a USB capture card. One end is a USB box you connect to the laptop and another end has the audio and video out cable you plug to the decoder. It should either come with a software for installation or should be plug and play.
    This should work. Take care.

    kelvin edenagbon Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 30, 2013
    Message Count:
    83
    Likes Received:
    0
    tanx alot, but hdmi cable came with the qsat, i was wondering if i could connect directly to my system. tanx anyway
    • GL Legend
    • Guru Member

    whales24 GL Legend

    Member Since:
    Jul 1, 2011
    Message Count:
    725
    Likes Received:
    26
    hello Uncle Matos....pls doz the strong decoder+Box still work?? jus curious pls!

    Mackay Member

    Member Since:
    Aug 4, 2014
    Message Count:
    4
    Likes Received:
    0
    The cable Is for your television

    rayjox Upcoming Guru

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    218
    Likes Received:
    3
    Current Phone:
    infinix hot x507
    To all. I have Glo unlocked modem but I don't know how to use it with my qsat please someone should teach me thanks

    eyizza Member

    Member Since:
    Aug 16, 2013
    Message Count:
    39
    Likes Received:
    1
    my qsat 11g has stop showing ooo. Any help pls or is it a general problem?
    • GL Legend
    • Guru Member

    matos GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    795
    Likes Received:
    40
    It is a general problem just relax
    • GL Legend
    • Guru Member

    FLASH N.C.A

    Member Since:
    Jun 2, 2011
    Message Count:
    1,625
    Likes Received:
    40
    Current Phone:
    TECNO
    HOPE THEY BE BACK SOON

    kelvin edenagbon Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 30, 2013
    Message Count:
    83
    Likes Received:
    0
    queen is down any news about the queen Pls I need info

    kelvin edenagbon Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 30, 2013
    Message Count:
    83
    Likes Received:
    0
    queen is down any news about the queen Pls I need info

Sponsored Links:

Share This Page